Forever living produkter

Aloe Vera Gelly

Mot torr hud, solbränna eller mot kliande insektsbett. Innehåller Aloe Veragel spom snabbt absorberas på huden och har en lugnande verkan. Den är vårdande och fuktighetsbevarande. Den funkar även på hundar t.ex. 

Pris 206 kr

Aloe Propolis creme

En av Forever livings mest populära produkter. Bra mot torr hud över hela kroppen. Mjukgörande och fuktighetsbevarande med bland annat propolis och kamomillextrakt och med en krämig konsistens och härlig honungsdoft. 

Pris 274 kr

Aloe Heat lotion

Min personliga favorit som jag använder mycket både på kunder och privat. En skön värmande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eucalyptusolja. Den är inte lika stark som Linnex t.ex. 

Pris 206 kr

Aloe MSM gel

Skön massagegel med lugnande och stärkande egenskaper. Innehåller bland annat Aloe Vera och MSM metylsulfonylmetan (en organisk svavelförening som finns i nästan alla levande organismer).

Pris 320 kr 


Och! 

Du vet väl om att Foreverliving har 90 dagars nöjd kund garanti!  

Aloe Lips

En favorit av många. 

Kombinationen av Aloe Vera, jojobaolja och bivax gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Den kan också användas mot torra nagelband och mot kliande insektsbett. 

Pris 48 kr